Kampotský červený pepř fermentovaný v solném květu

320  vč. DPH

Fermentovaný červený pepř je trochu jako kaviár. Praskne, když se do něj zakousnete. Kuličky pepře jsou tvrdší než u zeleného pepře , ale současně trochu pikantnější se sladko-slanou rovnováhou. Tato chuť se nepodobá žádnému pepři, který jste dříve ochutnali.

Tyto vysoce návykové kuličky pepře se dobře kombinují s různými jídly a vylepšují téměř každý pokrm v kuchyni. Přidávají  se do omáček, těstovin ,salátů nebo se přidávají do masitých pokrmů a omáček. Jejich chuť nádherně vynikne v sýrech a uzeninách.

Kód produktu: N/A Kategorie produktu:

Chuť červeného Kampotského pepře je úžasná. Je však velmi obtížné ho uchovat v čerstvém stavu a téměř nemožné ho skladovat.

V Kampotu se nedávno podařilo tradičními japonskými lakto-fermentačními procesy tento pepř zakonzervovat. Po měsíci fermentace se zrnka pepře obalí v Kampot Fleur de Sel (mořský solný květ) .  Fermentace díky tomu zachovává výraznou texturu a aroma čerstvého pepře a sůl zvýrazní chuť a sladkost.

Fermentovaný červený pepř je trochu jako kaviár. Praskne, když se do něj zakousnete. Kuličky pepře jsou  tvrdší než u zeleného pepře , ale současně trochu pikantnější se sladko-slanou rovnováhou. Tato chuť se nepodobá žádnému pepři, který jste dříve ochutnali.

Tyto vysoce návykové kuličky pepře se dobře kombinují s různými jídly a vylepšují téměř každý pokrm v kuchyni. Přidávají  se do omáček, těstovin ,salátu nebo se přidávají do masitých pokrmů a omáček. Jejich chuť nádherně vynikne v sýrech a uzeninách.

 

Země původu : Kambodža

Hmotnost : 100 g

Stupeň pálivosti: 5/10

Hmotnost 100 g
Gramáž

100 g DOYPACK